Villa Vågå søker etter hotelldirektør med stor lidenskap for vertskap!

Ønsker du å lede et unikt hotell med sjarm og karakter? Drømmer du om å bli en del av et team med store ambisjoner? Da kan det hende at du er akkurat den personen vi leter etter!

Hvorfor velge Villa Vågå?

Villa Vågå er ikke bare et hotell; det er en opplevelse. Vi er en del av Classic Norway Hotels, en kjede som deler vår lidenskap for gjestfrihet og kvalitet. Her får du ikke bare en jobb – du får en karriere med muligheter for vekst og utvikling. Som en del av vårt nettverk vil du også ha tilgang til kunnskapsrike hotell-ledere som deler erfaringer og inspirerer hverandre.

OM STILLINGEN

Frist: Snarest
Driftsdirektør Elisabeth Husøy
Mob. 41 67 60 98 | elisabeth.husoy@classicnorway.no
Vågåmo

Hva gjør deg perfekt for rollen?

Vi ser etter en hotelldirektør som virkelig brenner for vertskap. Du liker å skape minneverdige opplevelser for gjestene våre. Samtidig har du solid økonomisk forståelse og er resultat-orientert når det gjelder daglig drift og økonomisk styring.

Hvorfor bør du søke?

Her vil du bli en del av en gjeng dedikerte ansatte som elsker det de gjør. Du vil få sjansen til å forme gjesteopplevelsen, være med på å utvikle hotellet og dyrke din lidenskap for god, lokal mat og drikke.

Når du har fri kan du oppsøke den flotte naturen, både på ski, sykkel til fots og til vanns. Vågå er en nasjonalpark kommune og ligger i Nord-Gudbrandsdalen. Vågå er kjent for sin historiske trehusbebyggelse, selve trekirken stammer fra 1100 tallet.

Er du klar for å ta ledelsen på Villa Vågå?

Send oss din søknad og fortell oss hvorfor akkurat du er den perfekte kandidaten. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Villa Vågå er en del av Classic Norway Hotels som er en hotellkjede som eier og driver noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuer.
Villa Vågå har 46 hotellrom og restaurant. I tillegg driver vi Bokhandel’n Bakeri og Mathus og Sov Lodge med sine 15 rom i tillegg. Alle bygninger er totalrenovert i 2023.
Classic Norway Hotels består i dag av totalt 26 hoteller og rorbuanlegg i Lofoten, på Vestlandet, Innlandet, Øst og Sørlandet.