Ledige stillinger

Lofoten
Henningsvær Bryggehotell og Villa Bryggekanten søker nytt team
Våren og sommeren 2024 åpner vi Villa Bryggekanten og Henningsvær Bryggehotell. Villa Bryggekanten er et godt etablert hotellprodukt som åpner i ny drakt etter en omfattende oppussing. Hotellet består av 30 hotellrom og det som skal bli Lofotens beste vinbar. Henningsvær Bryggehotell er et nytt, eksklusivt hotell bygd i tradisjonell stil. Hotellet består av 39 rom og suiter og her åpner vi også en restaurant med et stort fokus på lokale råvarer og naturen rundt oss. Spørsmål vedrørende stillinger: kontakt magnus@henningsvaer.no.
Les mer
Villa Vågå
Villa Vågå søker hotelldirektør
Ønsker du å lede et unikt hotell med sjarm og karakter? Drømmer du om å bli en del av et team med store ambisjoner? Da kan det hende at du er akkurat den personen vi leter etter! Villa Vågå har 46 hotellrom og restaurant. I tillegg driver vi Bokhandler´n Bakeri og Mathus og Sov Lodge med side 15 rom.
Les mer
Gloppen Hotell
Gloppen Hotell søkjer restaurantsjef med hjarte for godt vertskap
Vi søker ditt smil og hjelpande hender. Gloppen Hotell er kjent for sin gode mat, avkoblande omgjevingar og personlege service. Vi ønsker at våre gjestar skal oppleve godfølelsen hos oss. Som restaurantsjef er du sentral i gjesteopplevinga og som formidler av hotellet sine fine historier. Du liker å vere blant gjester, ønskjer å ta ansvar for å leie og inspirere teamet til å levere service på eit høgt nivå. Du har lidenskap for mat, øl og vin, og du deler med glede av din kunnskap og erfaring. Du vil vere ein sentral person i kommunikasjon mellom avdelingane.
Les mer
Refsnes Gods
Refsnes Gods søker soussjef, bartender og servitør
Hotel Refsnes Gods søker lidenskapelige ansatte som verdsetter service og ønsker å skape minneverdige gjesteopplevelser. De søker en person med ro og tilstedeværelse for å håndtere krevende situasjoner på en profesjonell måte. Gjennom engasjert gjesteservice, nøyaktighet og gode kommunikasjonsevner, vil du bidra til å opprettholde hotellets herskapelige atmosfære. Søkere oppfordres til å jobbe mot hotellets motto og sikre at gjestene har et uforglemmelig opphold.
Se flere
Se mindre