Ledige stillinger

Molde Fjordhotell
Molde Fjordhotell søker frokostvert/-vertinne
Molde Fjordhotell søker frokostvert/-vertinne. Vi har gitt frokosten på hotellet et løft og søker derfor en blid, hyggelig og imøtekommende frokostvert/vertinne. Som frokostvert/vertinne på et av våre Classic Norway hoteller vil oppgavene i hovedsak være å servere frokost til våre gjester, samt en del lunsjservering til våre konferansegjester. Arbeidstiden er på dagtid (ca. 06:00-14:00), og det må påregnes noe helgearbeid også.
Les mer
Grand Hotel i Åndalsnes
Grand Hotel i Åndalsnes søker Restaurant ansvarlig
Grand Hotel i Åndalsnes søker Restaurant ansvarlig. Vi søker en kreativ leder som kan inspirere og veilede vårt team mot felles suksess. Vi ser etter en person som vil bidra til å skape minneverdige opplevelser for våre gjester i vårt historiske hotellmiljø. Har du det som trengs for å forme fremtidens serveringsopplevelser hos oss? Søk nå og bli en del av vårt fantastiske team!
Les mer
Refsnes Gods
Refsnes Gods søker soussjef, bartender og servitør
Hotel Refsnes Gods søker lidenskapelige ansatte som verdsetter service og ønsker å skape minneverdige gjesteopplevelser. De søker en person med ro og tilstedeværelse for å håndtere krevende situasjoner på en profesjonell måte. Gjennom engasjert gjesteservice, nøyaktighet og gode kommunikasjonsevner, vil du bidra til å opprettholde hotellets herskapelige atmosfære. Søkere oppfordres til å jobbe mot hotellets motto og sikre at gjestene har et uforglemmelig opphold.
Les mer
Refsnes Gods
Refsnes Gods søker serviceinnstilte sesong ansatte
Refsnes Gods er et hotell med høye krav til kvalitet og en genuin historie og har lang erfaring som vertskap for konferanser, brylluper og andre arrangementer. Sommeren 2024 søker vi etter serviceinnstilte sesong ansatte til flere avdelinger. Stillingenes har oppstart april/mai og avsluttes i slutten av september. Vi ser etter deg som elsker service- og hotellbransjen.
Les mer
Se flere
Se mindre