Våre hoteller

Classic Norway Hotels har hotell i alle varianter. Fra seminar- og konferansehoteller i moderne klassisk stil, kysthoteller, gods, hotell i rorbustil, boutiquehotell og til og med fyr og eksklusive hus på ubebodde øyer.

Angvik Gamle Handelssted

Nordvestlandet
Arven som lever... Nasjonalromantisk kunst, knitrende peisild, lokal mat og fint porselen. Angvik Gamle Handelssted er en liten perle ved Tingvollfjorden på Nordmøre med sine 37 rom. Hotellet byr på en perfekt balanse mellom eksklusivitet og en uformell hjemmekoselig atmosfære. Angvik Gamle Handelssted har røtter tilbake til 1500-tallet, da hollandske seilskuter ankret opp i bukta for å kjøpe tømmer. Handelsstedet ble drevet av John og Gurianna Angvik. Paret fikk 14 barn, hvor 12 av disse startet egne bedrifter med utgangspunkt i bygda. En unik familiesaga startet, og femte generasjon er fortsatt engasjert i driften.

Aksjemøllen

Innlandet
Aksjemøllen er et lite og intimt boutique-hotell som ligger midt i hjertet av Lillehammer. Hotellet som ble totalrenovert i 2021 har en unik atmosfære og et hyggelig og personlig vertskap. Hotellrommene, som engang var små kornkammer har all den luksus du måtte ønske. I toppen av hotellet finner man Toppen bar som er viden kjent for å være den beste cocktailbaren i Lillehammer. Hotellet har også restaurant og møterom.

Bjorli Fjellstuer

Innlandet
På snøsikre Bjorli har vi 6 leiligheter som kan leies for selvhushold. Det er store gode leiligheter som passer fint for familier som ønsker å benytte seg av Bjorli som ski- og turdestinasjon. Alle leilighetene har tilgang til den populære velværeavdelingen med bla. svømmebasseng, badstue, treningsrom utendørs jaquzzi, buldrehule og bowlingbane. Ønsker du langtidsleie så ta kontakt med oss!

Flatflesa Fyr

Nordvestlandet
Flatflesa Fyr er en annerledes reiselivs opplevelse. Her bor du på en liten klippe midt ute i havet. Flesa, eller fles, betyr kjær / klippe. Denne klippen har imidlertid alle de fasiliteter du trenger for et komfortabelt opphold. Det er også trygt i all slags vær. Husene her ute har stått støtt å trygt i 116 år.

Finnøy Bryggehotell

Nordvestlandet
Finnøy Bryggehotell ligger i lokalene til et gammelt fiskemottaket og handelsstedet på Finnøy i Ålesund. Her ute i havgapet er 50 hotellrom, Restaurant Sjøhuset, «Akevittbutikken», selskaps- og møtelokaler, fiskeskøyte og hurtiggående båt og et flott bad og velvære anlegg. Velkommen ut til oss!

Gloppen Hotell

Sørlandet
Gloppen Hotell med tradisjonar helt tilbake til 1866 ligg i Sandane sentrum i Nordfjord. Hotellet har 61 hotellrom frå 3 forskjellige århundre. Historiske rom med forskjellig innreiing, nordiske rom i moderne skandinavisk design og standard doble og enkle rom. I den historiske Restaurant Stovene tryller kokkane fram dei nydelegaste rettar med råvarer frå nærare 20 leverandørar frå Gloppen og omegn. Geit, lam, gris og okse er frå lokale bønder. Viltet er frå lokale jegarar. Fisken er frå Gloppen eller like ute ved kysten. Bær, frukt og nokre grønsaker er dyrka på Sandane og mykje av baksten lagar vi sjølv. Hotellet har fleire selskaps- og møtelokale.

Grand Hotel

Nordvestlandet
Grand Hotel ligger midt i sentrum av Åndalsnes ved foten av de majestetiske Romsdalstindene. Hotellet med historie tilbake til slutten av 1800-tallet har vært igjennom både brann, igjen oppreising, flere om- og påbygginger. I dag har hotellet 86 hotellrom med fantastisk utsikt til Romsdalsfjorden og Romsdalsfjella. I tillegg har hotellet restaurant og bar, kurs- og selskapslokaler og Rauma kulturhus vegg i vegg med mange kulturtilbud som konserter, teater og utstillinger.

Henningsvær Bryggehotell

Lofoten
Midt på Brygga i Lofotens verneverdige og mest aktive fiskevær, blant trauste rorbuer og fiskemottak ligger Henningsvær Bryggehotell med en enestående utsikt over havet, havna og landemerket Vågakallen. Hotellet ble bygget med respekt for sine omgivelser, det glir godt inn i den øvrige bebyggelsen. Her er 30 hotellrom og møterom. I 2024 åpner Henningsvær Bryggehotell nesten en helt ny bydel i Henningsvær. Det bygges et enormt flott kaianlegg med 7 bygninger. De bli eksklusivt innredet med 39 dobbeltrom og Bistro Restaurant.

Hotell Refsnes Gods

Østlandet
Refsnes Gods er et 250 år gammel gods som ligger i idylliske omgivelser på vakre Jeløy, Moss. Hotellet er lite og intimt med 61 rom, Restaurant Munch, Vinkjeller og rundt 400 originale verk som er plassert i hotellet. Her er også en vakker hage med utsikt til Oslofjorden. Her er du velkommen for å feire bryllup, nyte en romantisk weekend eller for å få faglig påfyll.

Hotell Utsikten, Geiranger

Nordvestlandet
Hotell Utsikten Geiranger fra 1893 ligger helt øverste i Geiranger med en flott utsikt mot Geirangerfjorden og fjellene i den verdenskjente bygda. Sommerhotellet åpner i begynnelsen av mai og stenger medio oktober, men åpner gjerne for gjester som ønsker å leie hotellet for firmaarrangement, jubileer eller bryllup.

Hustadvika Havhotell

Nordvestlandet
Hustadvika Havhotell ligger helt ute ved kysten med havstykket Hustadvika og Atlanterhavsveien som nabo. Kyststripen har et av de mest dramatisk havstykkene på Norskekysten har vært har vært spiskammers og arbeidsplass for kystfolket helt siden istiden. Havhotellet har hotellrom, leiligheter, suiter og sjøhus samt Restaurant, møter og selskapslokale.

Håholmen

Nordvestlandet
Håholmen ligger på en helt egen øy like utenfor Atlanterhavsveien. Det verneverdige klippfiskeværet med bygninger fra 17- og 18- hundretallet har vært møtested, havn, hjem, og arbeidsplass for fiskere, sjøfolk og kremmere i mange hunder år. I dag er Håholmen er et lite og intimt hotell, og med kun 47 rom fordelt på små hus på øya, Restaurant Ytterbrygga, kro, møterom og museum. Transport over til øya er med Håholmens båter (rutetabell). Historien og beliggenheten ved et av de mest utsatte strekningene på Norskekysten, gjør Håholmen unik. Bygningene, mange av dem fra 17- og 18-hundretallet, utgjør i stor grad fiskeværet slik det en gang var.

Molde Fjordhotell

Nordvestlandet
Molde Fjordhotell ligger idyllisk plassert på bryggekanten i Molde sentrum. Her møtes du av et serviceinnstilt vertskap og en avslappet atmosfære. De 60 rommene er lyse og trivelige. De fleste har veranda og utsikt mot Romsdalsfjorden og Moldepanoramaet. Molde Fjordhotell er et fullservicehotell med Restaurant Hav, møterom og selskapslokaler.

Nyvågar

Lofoten
Nyvågar Rorbuhotell ligger idyllisk til ved Lofothavet, på det historisk viktige området Storvågan. Her har vi komfortable og romslige rorbuer og en restaurant i væreierstil. Lyse møterom med store vinduer gir fri utsikt til den storslåtte naturen utenfor. Vi serverer fantastisk mat der alt er hjemmelaget og basert på de fineste lokale råvarer. Så har vi badestamper, badstue, et legendarisk Akevittloft og ladestasjon for Tesla og elbiler.

Ramme fjordhotell

Østlandet
Ramme fjordhotell, på Hvitsten er et av landets mest eksklusive hotell. Her er ingen detaljer overlatt til tilfeldighetene og gjestene kan være trygge på at det ligger en bevisst tanke bak ethvert valg. Her lever gjestene i et eget lite økosystem, og med store kunst – og kulturopplevelser bokstavelig talt rett utenfor døren. Her kan du tilbringe natten i unike rom som gir deg en opplevelse av Edvard Munchs tid på Ramme. I tillegg kan du benytte deg av våre mange kulturtilbud som omvisninger, utstillinger, konserter og teater. I Ramme Kro & Restaurant og Rammes Kafé & Gårdsbutikk serveres kun økologiske retter med råvarene som produseres på Ramme Gård. Vi er stolte av å holde Debios sølvstandard, som krever at minst 50 % av råvarene er økologiske. Velkommen!

Å Rorbuer

Lofoten
Å Rorbuer - det best bevarte fiskeværet i hele Lofoten! Å er en historie om mennesker som klorte seg fast og trosset livsvilkår vi knapt kan tenke oss i vår tid. Det rike havet ga dem mat på bordet og inntekt til livsopphold. 23 komfortable rorbuer og 11 rom tar deg rett inn i Å sin dramatiske historie og tøffe levekår. Alle rorbuene har eget baderom og kjøkken. De fleste har sjøutsikt og egen terrasse.

Reine Rorbuer

Lofoten
Reine Rorbuer ligger i den vestlige delen av Lofoten, ved inngangen til Reinefjorden i fiskeværet Reine. Blant majestetiske Lofotfjell og med Nordishavet som nærmeste nabo har vi 40 rorbuer, Gammelbua Restaurant, møte og selskapslokaler På sommerstid kan en rorbuferie by på endeløse dager og midnattssol, og om vinteren korte dager med spektakulært vær og nordlys. Her er mange flotte aktiviteter.

Sagafjord Hotel

Sørlandet
Koselig, intimt, avstressende, et godt sted å være. Så sies det om Sagafjord Hotel på Sæbø, den vesle bygda ved Hjørundfjorden på Sunnmøre. Men når de samme menneskene snakker om omgivelsene våre, klarer de seg med ett ord: Fantastisk. Vi sier at hotellet og omgivelsene har en arbeidsdeling: Hotellet sørger for at du har det bra på alle måter, og naturen sørger for opplevelser og muligheter som bare storslått natur kan by på. Sammen er vi litt av et par.

Skarsnuten Hotel

Østlandet
På kanten, 1002 moh, midt mellom fjellene, ligger boutiquehotellet Skarsnuten Hotel. Hotellet med panoramautsikt over Hemsedal er oppført i stål, naturstein og glass med et stilfullt skandinavisk interiør. Her er bla. 88 hotellrom, 20 leiligheter, konferanseavdeling, Spa, restaurant, bar, treningssenter og skibod. Hotellet har egen stolheis og egne løyper som forbinder direkte med Hemsedal Skisenter. Perfekt!

Strand Hotel Fevik

Vestlandet
Badehotellet som åpnet i 1937 er bygget i funkisstil og ligger ved en av Sørlandets fineste sandstrand. Her bor du på et badehotell med alt det innebærer. Hotellet har 90 rom/leiligheter/suiter, Restaurant Neptun, selskap- og konferanserom og velværeavdeling noe som passer svært godt for brylluper, selskaper, kurs- og konferanser. Hotellet er kjent som et perfekt familie, bryllups og konferansehotell.

Valldal Fjordhotell

Nordvestlandet
Å bo på Valldal Fjordhotell er et pusterom i hverdagen! Hotellet ligger så vakker til helt nede ved fjorden med utsikt i Norddalsfjorden og Sunnmørsfjella. Hotellet som åpnet i 2016 har 40 hotellrom, alle på bakkenivå med egen terrasse hvor de fleste har fjord og eller fjellutsikt. Ellers har hotellet en flott restaurant, salong selskaps- og møtelokaler.

Korsholmen

Nordvestlandet
Korsholmen er en eksklusiv liten holme i havgapet like ved Håholmen og Atlanterhavsveien. Her leier du hele den idylliske øya som består av 2 hus med til sammen 4 dobbeltrom og 2 enkeltrom, 5 bad, flere spisestuer og stuer peis, badstue og utendørs jaquzzi. Mat og drikke blir ivaretatt av personalet fra Håholmen. Her ute skal man først og fremst slappe av og nyte atmosfærens. Det er imidlertid full anledning til å være med når kokken forbereder måltidet med råvarer du kanskje selv har fisket?

Ona Havstuer

Nordvestlandet
Ona er ei øy som en gang var et gammelt fiskevær med nærmere 200 fastboende. I dag har øya 15 innbyggere som stort sett keramikk, fiske og turisme. Her ute på øya har vi Ona Havstuer med 5 leiligheter og 4 hotellrom, til sammen 30 sengeplasser og sommeråpen Restaurant. Fergen har omtrent 4 ankomst og avganger pr dag.