Våre hoteller

Classic Norway Hotels har noen av Norges mes spennende og mest autentiske overnattingssteder. Alle ligger i naturskjønne omgivelser som fremhever deres individuelle historie og unike kultur. Et eldorado for alle som ønsker en annerledes weekendtur, sommerferie, bryllup eller konferanse.

Aksjemøllen

Innlandet Innlandet
Aksjemøllen er et lite og intimt boutique-hotell som ligger midt i hjertet av Lillehammer. Hotellet som er totalrenovert har en unik atmosfære og et hyggelig og personlig vertskap. Hotellrommene, som engang var små kornkammer har all den luksus du måtte ønske. I toppen av hotellet finner man Toppen bar som er viden kjent for å være den beste cocktailbaren i Lillehammer. Hotellet har også restaurant og møterom.

Angvik Gamle Handelssted

Nordvestlandet
Arven som lever... Nasjonalromantisk kunst, knitrende peisild, lokal mat og fint porselen. Angvik Gamle Handelssted er en liten perle ved Tingvollfjorden på Nordmøre med sine 37 rom. Hotellet byr på en perfekt balanse mellom eksklusivitet og en uformell hjemmekoselig atmosfære. Angvik Gamle Handelssted har røtter tilbake til 1500-tallet, da hollandske seilskuter ankret opp i bukta for å kjøpe tømmer. Handelsstedet ble drevet av John og Gurianna Angvik. Paret fikk 14 barn, hvor 12 av disse startet egne bedrifter med utgangspunkt i bygda. En unik familiesaga startet, og femte generasjon er fortsatt engasjert i driften.

Bjorli Fjellstuer

Innlandet
På snøsikre Bjorli har vi 6 leiligheter som kan leies for selvhushold. Det er store gode leiligheter som passer fint for familier som ønsker å benytte seg av Bjorli som ski- og turdestinasjon. Alle leilighetene har tilgang til den populære velværeavdelingen med bla. svømmebasseng, badstue, treningsrom utendørs jaquzzi, buldrehule og bowlingbane. Ønsker du langtidsleie så ta kontakt med oss!

Dreges Hotell

Nordvestlandet
Dreges Hotell ligger i hjertet av Sunnmøre med fjell og fjord og god plass til alle. Hotellet har 62 hotellrom, restaurant og lobbybar, kurslokaler og svømmebasseng og sauna. Hotellets store bakhage grenser til den ville Storelva som renner igjennom bygda. Med Trollstigen, Geiranger, Ålesund, Tafjordfjella, Sunnmørsalpene, Strandafjellet med gondol og Slogen utenfor døra, er det vel lov å si at her finner du en perfekt basecamp for å oppleve det mest ikoniske Vestlandet har å by på.

Finnøy Bryggehotell

Nordvestlandet
Finnøy Bryggehotell ligger i lokalene til et gammelt fiskemottaket og handelsstedet på Finnøy i Ålesund. Her ute i havgapet er 50 hotellrom, Restaurant Sjøhuset, «Akevittbutikken», selskaps- og møtelokaler, fiskeskøyte og hurtiggående båt og et flott bad og velvære anlegg. Velkommen ut til oss!

Flatflesa Fyr

Nordvestlandet
Å bo på en øy midt i havet på en nedlagt fyrstasjon fra 1902 er virkelig eksotisk. Her finner du 9 rom, fordelt på fyrmesterboligen og maskinhuset, med fantastisk havutsikt. Vertskapet tar seg av matlagingen, men du kan også være med på å hente råvarer fra havet. Uansett årstid kan du slappe av i den vedfyrte badestampen og tønnebadstuen med havutsikt. For de eventyrlystne er det mulighet for bading i saltvannskulpen som naturlig fylles ved høyvann. Transport til fyrstasjonen kan ordnes med helikopter, charterbåt eller rib.

Gloppen Hotell

Vestlandet
Gloppen Hotell ligger i Nordfjord, midt i hjertet av Fjord Norge. Det er enkelt å komme hit fra Oslo med direktefly til Sandane Lufthavn, Anda. Hotellet har en lang historie som går tilbake til 1866, da engelske lorder kom for å fiske laks i Gloppen-elva. Naturen rundt med fjelltopper og fjorder tiltrekker mange besøkende, og gjestene kan nyte den deilige lokale maten som lages fra bunnen av med sesongens beste råvarer, levert direkte fra lokale bønder. Hotellet har gode konferansefasiliteter og tilbyr 60 rom fra forskjellige århundrer, med historisk preg, moderne skandinavisk design og standard dobbelt- og enkeltrom.

Grand Hotel

Nordvestlandet
Grand Hotel ligger midt i sentrum av Åndalsnes ved foten av de majestetiske Romsdalstindene. Hotellet med historie tilbake til slutten av 1800-tallet har vært igjennom både brann, igjen oppreising, flere om- og påbygginger. I dag har hotellet 86 hotellrom med fantastisk utsikt til Romsdalsfjorden og Romsdalsfjella. I tillegg har hotellet restaurant og bar, kurs- og selskapslokaler og Rauma kulturhus vegg i vegg med mange kulturtilbud som konserter, teater og utstillinger.

Henningsvær Bryggehotell

Lofoten
Vår kommende destinasjon, Henningsvær Bryggehotell, er en hyllest til den rike kulturarven og naturskjønnheten i Lofoten. Midt i hjertet av Henningsvær bygger vi et helt nytt hotellkompleks inspirert av tradisjonell arkitektur, med åtte bygninger og et kaiområde som gir deg en unik følelse av dette værharde landskapet. Her vil du oppdage kunst, kultur og kulinariske opplevelser som feirer vårt nordlige paradis. Åpent fra 1. Juli 2024.

Hotell Refsnes Gods

Østlandet
Refsnes Gods er et 250 år gammel gods som ligger i idylliske omgivelser på vakre Jeløy, Moss. Hotellet er lite og intimt med 61 rom, Restaurant Munch, Vinkjeller og rundt 400 originale verk som er plassert i hotellet. Her er også en vakker hage med utsikt til Oslofjorden. Her er du velkommen for å feire bryllup, nyte en romantisk weekend eller for å få faglig påfyll.

Hotell Utsikten, Geiranger

Nordvestlandet
Hotell Utsikten Geiranger fra 1893 ligger helt øverste i Geiranger med en flott utsikt mot Geirangerfjorden og fjellene i den verdenskjente bygda. Sommerhotellet åpner i begynnelsen av mai og stenger medio oktober, men åpner gjerne for gjester som ønsker å leie hotellet for firmaarrangement, jubileer eller bryllup.

Hustadvika Havhotell

Nordvestlandet
Hustadvika Havhotell ligger helt ute ved kysten med havstykket Hustadvika og Atlanterhavsveien som nabo. Kyststripen har et av de mest dramatisk havstykkene på Norskekysten har vært har vært spiskammers og arbeidsplass for kystfolket helt siden istiden. Havhotellet har hotellrom, leiligheter, suiter og sjøhus samt Restaurant, møter og selskapslokale.

Håholmen

Nordvestlandet
Håholmen ligger utenfor Atlanterhavsveien og er et verneverdig klippfiskevær med bygninger fra 1700- og 1800-tallet. Gjennom mange århundrer har øya vært et sentralt møtested, havn, hjem og arbeidsplass for fiskere, sjøfolk og handelsfolk. I dag fungerer Håholmen som et hotell, med 47 rom spredt utover små hus rundt øya. Her finner du også Restaurant Ytterbrygga, kro, møterom og et museum. Transport til øya skjer med Håholmens båter i henhold til rutetabellen.

Kleivstua Hotell

Østlandet
Kleivstua Hotell, et eventyrlig skogshotell ved Krokskogen i åsene ovenfor Sundvollen, cirka 40 minutter fra Oslo. Her kan man skue utover et frodig skoglandskap og Steinsfjorden som glitrer langt under. Kleivstua er et sted hvor historie, tradisjon og skogens mysterier møtes. Her er 18 sjarmerende hus med totalt 43 komfortable rom. Ideelt for alle typer event og er det naturlige utgangspunktet for tur- og skigåere på Krokskogen. Hotellet er et partnerhotell av Classic Norway Hotels.

Korsholmen

Nordvestlandet
Korsholmen er en eksklusiv liten holme i havgapet like ved Håholmen og Atlanterhavsveien. Her leier du hele den idylliske øya som består av 2 hus med til sammen 4 dobbeltrom og 2 enkeltrom, 5 bad, flere spisestuer og stuer peis, badstue og utendørs jaquzzi. Mat og drikke blir ivaretatt av personalet fra Håholmen. Her ute skal man først og fremst slappe av og nyte atmosfærens. Det er imidlertid full anledning til å være med når kokken forbereder måltidet med råvarer du kanskje selv har fisket?

Molde Fjordhotell

Nordvestlandet
Molde Fjordhotell ligger idyllisk plassert på bryggekanten i Molde sentrum. Her møtes du av et serviceinnstilt vertskap og en avslappet atmosfære. De 60 rommene er lyse og trivelige. De fleste har veranda og utsikt mot Romsdalsfjorden og Moldepanoramaet. Molde Fjordhotell er et fullservicehotell med Restaurant Hav, møterom og selskapslokaler.

Nyvågar

Lofoten
Nyvågar ligger ved Lofothavet, på det historiske området Storvågan. Her tilbyr vi komfortable og romslige rorbuer samt en restaurant i tradisjonell væreierstil. Våre lyse møterom har store vinduer som gir panoramautsikt til den imponerende naturen utenfor. Vi er stolte av å servere deilig hjemmelaget mat laget av de beste lokale råvarene. I tillegg har vi fasiliteter som badestamper, badstue, det kjente Akevittloftet og en ladestasjon for Tesla og elbiler.

Ona Havstuer

Nordvestlandet
Ona er ei øy som en gang var et gammelt fiskevær med nærmere 200 fastboende. I dag har øya 15 innbyggere som stort sett keramikk, fiske og turisme. Her ute på øya har vi Ona Havstuer med 5 leiligheter og 4 hotellrom, til sammen 30 sengeplasser og sommeråpen Restaurant. Fergen har omtrent 4 ankomst og avganger pr dag.

Reine Rorbuer

Lofoten
Reine Rorbuer ligger i den vestlige delen av Lofoten, ved inngangen til Reinefjorden i fiskeværet Reine. Blant majestetiske Lofotfjell og med Nordishavet som nærmeste nabo har vi 40 rorbuer, Gammelbua Restaurant, møte og selskapslokaler På sommerstid kan en rorbuferie by på endeløse dager og midnattssol, og om vinteren korte dager med spektakulært vær og nordlys. Her er mange flotte aktiviteter.

Sagafjord Hotel

Nordvestlandet
Koselig, intimt, avstressende, et godt sted å være. Så sies det om Sagafjord Hotel på Sæbø, den vesle bygda ved Hjørundfjorden på Sunnmøre. Men når de samme menneskene snakker om omgivelsene våre, klarer de seg med ett ord: Fantastisk. Vi sier at hotellet og omgivelsene har en arbeidsdeling: Hotellet sørger for at du har det bra på alle måter, og naturen sørger for opplevelser og muligheter som bare storslått natur kan by på. Sammen er vi litt av et par.

Skarsnuten Hotel

Østlandet
På kanten, 1002 moh, midt mellom fjellene, ligger boutiquehotellet Skarsnuten Hotel. Hotellet med panoramautsikt over Hemsedal er oppført i stål, naturstein og glass med et stilfullt skandinavisk interiør. Her er bla. 88 hotellrom, 20 leiligheter, konferanseavdeling, Spa, restaurant, bar, treningssenter og skibod. Hotellet har egen stolheis og egne løyper som forbinder direkte med Hemsedal Skisenter. Hotellet er et partnerhotell av Classic Norway Hotels.

Strand Hotel Fevik

Sørlandet
Badehotellet som åpnet i 1937 er bygget i funkisstil og ligger ved en av Sørlandets fineste sandstrand. Her bor du på et badehotell med alt det innebærer. Hotellet har 90 rom/leiligheter/suiter, Restaurant Neptun, selskap- og konferanserom og velværeavdeling noe som passer svært godt for brylluper, selskaper, kurs- og konferanser. Hotellet er kjent som et perfekt familie, bryllups og konferansehotell.

The Well Spa & Hotell

Østlandet
The Well Spa & Hotell er et moderne spahotell som ligger i samme bygg som Skandinavias største velværesenter og spa, på Kolbotn utenfor Oslo. Hotellet tilbyr 104 rom og suiter, to restauranter, et bibliotek, et treningsrom samt selskaps- og møtelokaler. Som gjest får du tilgang til The Well Spa, 10 500 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. Her finner du blant annet 11 bassenger, 15 badstuer, dampbad og avslapningsrom. Senk pulsen og nyt hvert øyeblikk! The Well er et partnerhotell av Classic Norway Hotels.

Valldal Fjordhotell

Nordvestlandet
Å bo på Valldal Fjordhotell er et pusterom i hverdagen! Hotellet ligger så vakker til helt nede ved fjorden med utsikt i Norddalsfjorden og Sunnmørsfjella. Hotellet som åpnet i 2016 har 40 hotellrom, alle på bakkenivå med egen terrasse hvor de fleste har fjord og eller fjellutsikt. Ellers har hotellet en flott restaurant, salong selskaps- og møtelokaler.

Villa Bryggekanten

Lofoten
I Henningsvær, hjertet av Lofoten, finner du Villa Bryggekanten. Vårt boutiquehotell i en frittliggende villa ved bryggekanten gir deg en personlig opplevelse med kun 30 unikt innredede rom. Kvalitetssenger, spektakulær utsikt og muligheten til å dele opplevelser med andre gjester. Vår vinbar og sharing-meny inviterer til sosialt samvær, mens kulturarrangementer og inkluderende atmosfære gjør oss til ditt hjem borte fra hjemmet.

Villa Vågå

Innlandet
Villa Vågå er et koselig hotell i fjellbygda Vågå, nylig totalrenovert for å skape en herlig atmosfære. Vertskapet ønsker deg velkommen personlig og vennlig. Vi driver også Bokhandel'n Bakeri og Mathus, kun 3 minutters gange fra hotellet og rettet mot sentrum. Vågå ligger sentralt i Nasjonalparkriket, omgitt av fem nasjonalparker, inkludert Dovrefjell, Rondane og Jotunheimen, og er et ideelt utgangspunkt for flotte turer året rundt.

Å Rorbuer

Lofoten
Å Rorbuer, located at the end of the Lofoten Peninsula, offers a spectacular setting surrounded by dramatic landscapes shaped by glaciers and natural forces. This fishing village, Å, is a living piece of history where people have clung to harsh living conditions and challenged the forces of nature. With 23 comfortable fisherman's cabins and 11 rooms, Å Rorbuer provides a unique opportunity to experience this history, each equipped with private bathroom and kitchen, most with ocean views and a terrace.