Angvik Gamle Handelssted er et av Norges fineste hotell og er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Vi er medlem av den Europeiske kjeden Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia. Kjøkken og servicen fra våre medarbeidere er viden kjent. Vi har full fokus på våre boende gjester, som serveres ny 5 retters meny hver dag kl 1930. Vi setter viner til, og gjesten nyter roen i Angvik. Hotellet har godt trafikk hele året, og er med det en helårsbedrift. Hotellet er målet med reisen hit.
Vi søker etter en person med god vinkunnskap, helst Sommelier utdannet. Må snakke et Skandinavisk språk. Arbeide i et team som skal være Norges vennligste medarbeidere.
Jon Arild Birkeland | Hotellsjef | Mob. 913 80 227
Å være direktør ute i havgapet innebærer en spennende og røff hverdag med mye vær og flott natur. Her får du også ansvar for arrangement på et lite fyr på en holme og du samarbeider godt med vårt lille hotell på Ona. Her vil du som hotelldirektør få et bredt utvalg av roller. Dine gjester vil kunne ankomme med charterbåt, ferge eller du må til Flatflesa fyr for å motta dine gjester der. Arbeidsdagen vil kanskje fortsette med et foredrag om akevitt før middagen serveres. Vi er svært stolte av å tilby gjestene et bredt utvalg av lokal -og hjemmelaget mat. Vår mat fra havet kommer gjerne til kai levert av den lokale fiskeren.
Du vil være hotellets nøkkelressurs og motivere vårt team samt utvikle hotellvirksomheten, fra strategisk planlegging til daglig drift. Hotellet tilbyr ulike aktiviteter for gjestene og som hotelldirektør vil du kunne tilby båttransport, sightseeing og fisketurer, i tillegg til badeanlegget Håp i Havet.
Har du spørsmål om stillingen så ta kontakt med Elisabeth Husøy | Driftsdirektør |Mob. 416 76 098 | elisabeth.husoy@classicnorway.no
Hustadvika Havhotell på Storholmen ligger helt ute ved kysten med havstykket Hustadvika som nærmeste nabo, en av de mest dramatiske strekningene langs Norskekysten.
Her ute ved kysten, midt i et av verdens største matfat, har vi god tilgang til fisk og skalldyr av ypperste kvalitet. Responsen er svært god. Sjømat er populært. Her hos oss får du både tradisjonelle retter, og nye retter med nye smaker. Kokkenes fantasi og lekelyst er godt utviklet.
Kortfattet søkand og CV kan sendes til
Ketil Jentoft
Hotelldirektør
ketil@hustadvika.no
Sagafjord Hotel ligger «midt i matfatet» blant bratte fjell og dype fjorder i bygda Sæbø i Møre og Romsdal.
Menyen på Sagafjord Hotel følger årstidene og skal, så langt det er mulig, passe til utsikten fra restauranten. Kjøkkensjefen foretrekker førsteklasses, lokale, råvarer fra sjø og land, samarbeider tett med lokale bønder, fiskere og matprodusenter.
Send kortfattet søknad og CV til
Lilja Jonsdottir
Hotelldirektør
lilja@sagafjordhotel.no
Hotell Refsnes Gods er noe helt utenom det vanlige der våre medarbeidere er den viktigste ressursen. Vi ser derfor etter noen som brenner for service og som vil gjøre alt for at våre gjester får et opphold de sent vil glemme.
Du har en ro og tilstedeværelse som gjør at du håndterer krevende og stressende situasjoner på en profesjonell måte. Genuint opptatt av personlig og engasjerende gjesteservice og du motiveres av å skape de gode opplevelser. Du er nøyaktig og systematisk og gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig i engelsk eller et skandinavisk språk.
Du motiveres, og jobber for vårt motto: Godset; Den herskapelige atmosfæren!
Kortfattet søknad og CV kan sendes til
Ismahene Boussakra
Hotelldirektør
ismahene.boussakra@refsnesgods.no