Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere

Classic Norway Hotels er en av Norges mest spennende hotellkjede med blant annet hoteller, rorbuer, gods og fyr. I dag har vi 24 hoteller fra Lofoten i nord til Fevik i Sør. Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere og kan tilby stillinger som sesongarbeider, deltid eller fulltidsstillinger. Nedenfor finner du ledige stillinger.

Gloppen Hotell søkjer restaurantsjef med hjarte for godt vertskap

Vi søker ditt smil og hjelpande hender. Gloppen Hotell er kjent for sin gode mat, avkoblande omgjevingar og personlege service. Vi ønsker at våre gjestar skal oppleve godfølelsen hos oss. Som restaurantsjef er du sentral i gjesteopplevinga og som formidler av hotellet sine fine historier. Du liker å vere blant gjester, ønskjer å ta ansvar for å leie og inspirere teamet til å levere service på eit høgt nivå. Du har lidenskap for mat, øl og vin, og du deler med glede av din kunnskap og erfaring. Du vil vere ein sentral person i kommunikasjon mellom avdelingane.

Vi ser etter deg som er positiv, entusiastisk og engasjert, og som har ambisjoner på vegne av deg sjølv og Gloppen Hotell. Det er viktig at du kan stå bak filosofien vår og at fokuset på så bærekraftig drift som mogleg alltid er med deg. Du er servicebevisst, har god formidlingsevne og er glad i kontakt med gjestene.

Les meir om stillingen her…

Les meir om hotellet

Om stillingen

Gloppen Hotell, Sandane
Oppstart 1. mars 2024
Søknadsfrist: 15. januar 2024
1 stilling – heltid – turnus
Hotelldirektør: Birgith Hjelle Roset
birgith@gloppenhotell.no
Les meir om hotellet

Leder til Badehuset Spa i Angvik søkes

Vil du drive ditt eget SPA i Angvik ?

Spa ved Angvik Gamle Handelssted tilbyr varierte behandlinger som massasje, ansikts- og kroppsbehandlinger samt manikyr, pedikyr, og voksing. Tre behandlingsrom, inkludert et duo-rom med badekar og dusj. Da vår nåværende driver skal flytte fra området søker vi etter hennes etterfølger.
Gunstige leiebetingelser.
Angvik Gamle Handelssted er et kvalitetshotell med 37 rom, restaurant, bar, vinkjeller, møterom, og museum. Høy servicegrad og gode gjesteanmeldelser: 9,8/10 på hotels.com, 9,4/10 på booking.com, 5/5 på Tripadvisor.

Jon Arild Birkeland | Hotellsjef | Mob. 913 80 227

Hotell Angvik

Gloppen Hotell servitør

– med hjarte for godt vertskap

Vi søker ditt smil og hjelpande hender. Gloppen Hotell er kjent for sin gode mat, avkoblande omgjevingar og personlege service. Vi ønsker at våre gjestar skal oppleve godfølelsen hos oss. Som servitør er du sentral i gjesteopplevinga og møte med gjesten.

Stillingen er ledig: Snarest

 

Les mer om stillingene

Ta kontakt:

Hotellet har sentral beliggenhet i sentrum av Sandane, nære fjorden og flotte turområder. Kjem du tilflyttande hjelper vi deg med å finne bolig.

Kortfattet søknad og CV kan sendes til:

Birgith Hjelle Roset
Hotelldirektør
917 14 425| birgith@gloppenhotell.no

Les mer om stillingene

Soussjef, bartender og servitør søkes til herskapelig Refsnes Gods

Hotell Refsnes Gods er noe helt utenom det vanlige der våre medarbeidere er den viktigste ressursen. Vi ser derfor etter noen som brenner for service og som vil gjøre alt for at våre gjester får et opphold de sent vil glemme.

Du har en ro og tilstedeværelse som gjør at du håndterer krevende og stressende situasjoner på en profesjonell måte. Genuint opptatt av personlig og engasjerende gjesteservice og du motiveres av å skape de gode opplevelser. Du er nøyaktig og systematisk og gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig i engelsk eller et skandinavisk språk.

Du motiveres, og jobber for vårt motto: Godset; Den herskapelige atmosfæren!

Les mer

Vi kan tilbyd deg:

  •  Konkurranse dyktig lønn
  • Tillit til selvstendig utvikling samt oppfølgning
  • God og trygg arbeidsplass.
  • Utviklingsmuligheter i en kjede i vekst (Classic Norway Hotels)

Kortfattet søknad og CV kan sendes til

Ismahene Boussakra
Hotelldirektør
ismahene.boussakra@refsnesgods.no

Les mer