Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere

Classic Norway Hotels er en av Norges mest spennende hotellkjede med blant annet hoteller, rorbuer, gods og fyr. I dag har vi 24 hoteller fra Lofoten i nord til Fevik i Sør. Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere og kan tilby stillinger som sesongarbeider, deltid eller fulltidsstillinger. Nedenfor finner du ledige stillinger.

Gloppen Hotell søker resepsjonist

– med hjarte for godt vertskap

Gloppen Hotell er kjent for sin gode mat, avkoblande omgjevingar og personlege service. Vi ønsker at våre gjestar skal oppleve godfølelsen hos oss. Som resepsjonist og konferansevert er du sentral i gjesteopplevinga og ofte det første møte med gjesten.

 

Ta kontakt:

Hotellet har sentral beliggenhet i sentrum av Sandane, nære fjorden og flotte turområder. Kjem du tilflyttande hjelper vi deg med å finne bolig.

Søknadsfrist:  20.04.2023

Kortfattet søknad og CV kan sendes til:

Therese Kirkhorn
Hotellsjef
905 15 536 | terese@gloppenhotell.no

Les mer om stillingene

Håholmen søker kokk for sesongen

Vi søker kokk som er lidenskapelig opptatt av å lage gode matopplevelser. Hotellet, som ligger «midt i matfatet», altså i sjøkanten lager retter basert på gode kortreiste råvarer av unik kvalitet. Vi har også sterkt fokus på bærekraft og vegetar.
Vi ønsker oss en kokk som har gode samarbeidsevner, respekt og bidrar til en god og sunn bedriftskultur på Håholmen.

Det verneverdige fiskeværet Håholmen ligger like ved Atlanterhavsveien har vært møtested, havn, hjem og arbeidsplass for fiskere, sjøfolk, kremmere og farmenn i mange hundre år.  I dag består det av bla. 46 hotellrom, restaurant, kro og museum og er et etterspurt kurs- og møtested for mennesker fra hele verden.

Vi søker deg som har

 • Fagbrev som kokk
 • Erfaring fra hotell eller restaurant
 • Er serviceinnstilt, fleksibel og løsningsorientert
 • God på planlegging og gjennomføring
 • Hos oss må du også kunne utøve oppgaven som vertskap

Ta gjerne kontakt med

Karina Hol
Værbestyrer
karina@haholmen.no

Les mer

Restaurantsjef søkes til Angvik Gamle Handelssted

Angvik Gamle Handelssted er et av Norges fineste hotell og er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Vi er medlem av den Europeiske kjeden Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia. Kjøkken og servicen fra våre medarbeidere er viden kjent. Vi har full fokus på våre boende gjester, som serveres ny 5 retters meny hver dag kl 1930. Vi setter viner til, og gjesten nyter roen i Angvik. Hotellet har godt trafikk hele året, og er med det en helårsbedrift. Hotellet er målet med reisen hit.
Vi søker etter en person med god vinkunnskap, helst Sommelier utdannet. Må snakke et Skandinavisk språk. Arbeide i et team som skal være Norges vennligste medarbeidere.

Jon Arild Birkeland | Hotellsjef | Mob. 913 80 227

Angvik Gamle Handelssted
Hotell Angvik

Hustadvika Havhotell søker kjøkkensjef

Hustadvika Havhotell på Storholmen ligger helt ute ved kysten med havstykket Hustadvika som nærmeste nabo, en av de mest dramatiske strekningene langs Norskekysten.

Her ute ved kysten, midt i et av verdens største matfat, har vi god tilgang til fisk og skalldyr av ypperste kvalitet. Responsen er svært god. Sjømat er populært. Her hos oss får du både tradisjonelle retter, og nye retter med nye smaker. Kokkenes fantasi og lekelyst er godt utviklet.

Vi søker deg som har

 • Fagbrev og erfaring fra hotell og restaurant
 • Erfaring som kjøkkensjef eller souschef
 • Fleksibel og løsningsorientert
 • Kreativ
 • God på planlegging og gjennomføring

Kortfattet søkand og CV kan sendes til

Ketil Jentoft
Hotelldirektør
ketil@hustadvika.no 

Les mer

Resepsjonister søkes til Grand Hotel, Åndalsnes

Vinter og vår 2023

Vi trenger flere ekstrahjelper i vår resepsjon. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med kunnskapsrike og engasjerte kollegaer.

Soussjef, bartender og servitør søkes til herskapelig Refsnes Gods

Hotell Refsnes Gods er noe helt utenom det vanlige der våre medarbeidere er den viktigste ressursen. Vi ser derfor etter noen som brenner for service og som vil gjøre alt for at våre gjester får et opphold de sent vil glemme.

Du har en ro og tilstedeværelse som gjør at du håndterer krevende og stressende situasjoner på en profesjonell måte. Genuint opptatt av personlig og engasjerende gjesteservice og du motiveres av å skape de gode opplevelser. Du er nøyaktig og systematisk og gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig i engelsk eller et skandinavisk språk.

Du motiveres, og jobber for vårt motto: Godset; Den herskapelige atmosfæren!

Vi kan tilbyd deg:

 •  Konkurranse dyktig lønn
 • Tillit til selvstendig utvikling samt oppfølgning
 • God og trygg arbeidsplass.
 • Utviklingsmuligheter i en kjede i vekst (Classic Norway Hotels)

Kortfattet søknad og CV kan sendes til

Ismahene Boussakra
Hotelldirektør
ismahene.boussakra@refsnesgods.no

Les mer