I begynnelsen bestod Classic Norway bare av to hoteller: Hustadvika Gjestegård og Bjorligard Hotell. Etter hvert som ideen om å utvikle og etablere flere hoteller som representerte mangfoldet i den spennende regionen modnet, ble det naturlig å kjøpe, bygge og utvikle flere hoteller som passet inn i dette konseptet.

I 2004 kjøpte de Håholmen Havstuer i Averøy kommune. Dette verneverdige fiskeværet, med historie helt tilbake til 1700-tallet, hadde også vært eid og drevet av den kjente eventyreren Ragnar Thorseth. Deretter kom Ona Havstuer, Finnøy Havstuer og Molde Fjordstuer inn i den lille hotellkjeden i 2006.

Angvik Gamle Handelssted er en liten perle ved Tingvollfjorden på Nordmøre. Hotellet ble bygd og restaurert i mai 2007 og tilbyr 37 rom. Her finner man en perfekt balanse mellom eksklusivitet og en uformell hjemmekoselig atmosfære. Året etter, i mai 2008, kjøpte de det sjarmerende og ærverdige Hotell Utsikten i Geiranger, som har ønsket gjester velkommen siden 1891.

I 2013 kjøpte Classic Norway hotellene Henningsvær Bryggehotell og Nyvågar Rorbuhotell i Lofoten. Etter ett års byggetid åpnet de nybygget Valldal Fjordhotell sommeren 2016. Deretter kunne de stolt ønske Strand Hotel Fevik velkommen i Classic Norway Hotels-kjeden den 1. mars 2017. Gloppen Hotell kom inn i hotellkjeden i 2018.

Classic Norway Hotels er både ydmyke og stolte over oppkjøpet av ærverdige Hotell Refsnes Gods, som har en historie tilbake til 1767. Dette godset, som ble til David Chrystie, ligger på Jeløya utenfor Moss. Sagafjord Hotel ble en del av Classic Norway Hotels den 1. januar 2020. Natur, kultur og historie er fundamentet i Classic Norway Hotels, og Sagafjord Hotel passer perfekt inn i dette konseptet.

Den 2. januar 2021 fikk kjeden enda et nytt hotell. Grand Hotel på Åndalsnes ble kjøpt opp i et såkalt «joint venture» mellom Classic Norway Hotels og Romsdalen AS. Romsdalen AS eies av blant annet Norsk Reiseselskap, Rauma kommune og Fjord Tours Group.

Etter mange års bygging kunne Ramme fjordhotell endelig åpne dørene for første gang i 2020. Classic Norway Hotels står for driften av dette hotellet, som er et av landets mest eksklusive.

Etter omfattende renovering kunne hotelldirektør Hanna Stenberg endelig ønske gjester velkommen til re-åpning til boutiquehotellet Aksjemøllen som ligger midt i Lillehammer sentrum.

Det siste tilskuddet til kjeden skjedde den 1. mars 2023, da Å Rorbuer kom med. Rorbu-anlegget ligger i det tradisjonelle fiskeværet Å, helt i enden av Lofothalvøya med Lofotens mest dramatiske landskap.

Classic Norway Hotels fortsetter å skape magiske øyeblikk for gjestene sine i disse unike omgivelsene.