I begynnelsen hadde Classic Norway kun to hoteller; Hustadvika Gjestegård og Bjorligard Hotell.
Etter hvert som tanken om å utvikle og etablere flere hotell som samlet skulle representere mangfoldet i vår spennende region modnet, ble det en naturlig utvikling å kjøpe, bygge og utvikle flere hotell som passet inn i dette konseptet.

I 2004 ble Håholmen Havstuer i Averøy kommune kjøpt. Dette verneverdige fiskeværet med historie helt tilbake til 1700 tallet har også vært eid og drevet av den kjente eventyreren Ragnar Thorseth.

Ona Havstuer, Finnøy Havstuer og Molde Fjordstuer kom inn i den lille hotellkjeden i 2006.

Angvik Gamle Handelssted er en liten perle ved Tingvollfjorden på Nordmøre som ble bygd og restaurert  og i mai 2007 bygd og reservertmed sine 37 rom. Hotellet byr på en perfekt balanse mellom eksklusivitet og en uformell hjemmekoselig atmosfære. I 2007 ble Angvik Gamle Handelssted bygd og restaurert, og i mai 2008 kjøpte vi det sjarmerende og ærverdige Hotell Utsikten i Geiranger som åpnet dørene for gjester allerede i 1891.

I 2013 kjøpte Classic Norway hotellene Henningsvær Bryggehotell og Nyvågar Rorbuhotell i Lofoten.
Etter ett års byggetid åpnet vi nybygget Valldal Fjordhotell sommeren 2016.

1. mars 2017 kunne vi stolt ønske Strand Hotel Fevik velkommen inn i Classic Norway Hotels kjeden.

Classic Norway Hotels er både ydmyke og stolte over oppkjøpet av ærverdige Hotell Refsnes Gods med godshistorie tilbake til 1767. Godset som ble til David Chrystie ligger på Jeløya utenfor Moss.

Sagafjord Hotel blir en del av Classic Norway Hotels 1. januar 2020. Natur, kultur og historie er fundamentet i Classic Norway Hotels og Sagafjord Hotel passer perfekt inn i dette konseptet.

2. januar 2021 fikk vi et nytt hotell i kjeden. Grand Hotell Bellevue på Åndalsnes ble kjøpt opp i et såkalt «joint venture» mellom Classic Norway Hotels og Romsdalen AS. Romsdalen AS eies av blant annet Norsk Reiseselskap, Rauma kommune Fjord Tours Group m.fl.

Etter mange års bygging kunne Ramme fjordhotell endelig åpne dørene for første gang i 2020. Classic Norway Hotels står for driften av dette hotellet, som er et av landets mest eksklusive.

Etter oppfattende renovering, blir det et moderne boutiquehotell drevet av Classic Norway Hotels. Fredag 21. januar 2022 kunne hotelldirektør Hanna Stenberg og hennes medarbeidere endelig ønske velkommen i boutiquehotellet Aksjemøllen og ta imot gjester med 11 nyoppussede etasjer midt i Lillehammer sentrum.

Classic Norway Drift Siste tilskudd til kjeden er Mølla Hotell på Lillehammer.
Mølla Hotell på Lillehammer er gjenåpnet under sitt nye navn Aksjemøllen! Hotellet har vært igjennom en oppfattende renovering også fremstår med en ny profil.